tiistai 6. marraskuuta 2012

Vauvakuumeterkut

Rottalassa tapahtuu taas!

Ensinnäkin sain uutisen, että pikku vauvastamme Mongoose Dogista tuli tänään äiti Raisiossa. ♥ Tätäkö se jatkuvuuden palkitseva tunne on? Meille jäänyt siskolikka Doom song astutetaan myös kunhan messarista selvitään, saatan pakahtua kun sen poikue syntyy. ♥

Edessä on siis Helsingin Messukeskuksessa Lemmikkimessujen yhteydessä järjestettävä SKeY Grand Gala. Sinne on ilmoitettu Doom, Goo, Valdur ja Karma sekä Turma, joka kuitenkin jää kotiin ja näyttelyeläkkeelle telottuaan varpaansa viime viikolla. 
Mukaan lähtevät myös Suski ja Tapsa rottineen sekä Hannu, jos koirien hoitaja järjestyy. Matkaseuraksi ja kuskiksi sekä matkaemännäksi lähtevät rakkaat vanhempani ja kuljetusvälineenä toimii isäni asuntobussi. :) Odotettavissa melkoinen reissu! 

Seurailen Peden vyötäröä mielenkiinnolla: neiti oli hyyyyvin vastahakoinen romantiikkaan Valdurin kanssa, joten en elättele kovin suuria toiveita sen tiinehtymisestä ensi yrittämällä. Toinen jännittäjä löytyy toisesta päästä Tamperetta, missä Ellu odottaa Naomilleen lemmikkipoikuetta, jonka isäksi meidän Tortokimme sinnikkäästi yritti tulla. Aika näyttää, ja se on odottavalle pitkä.
Kuten mainittua, seuraava astutus toteutuu näyttelyn jälkeen yhdistelmällä Doom song x Valdur. Jouluvauvoja jouluvauvoja.....! ;)

Jatketaan messureissun tunnelmista seuraavaksi!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti