perjantai 16. marraskuuta 2012

Pikaselostus

Sain juuri kuurattua Roskan ja Eskon valmiiksi huomisessa teemapäivässä esiintymistä varten ja järkättyä koko pataljoonalle boksit valmiiksi. Onneksi muut lähtijät on pesty juuri ennen viime viikonlopun näyttelyä. Toivottavasti hoksaan pyytää työkavereita ottamaan tilaisuudessa kuvia, niin saan niitä myös blogiin! :)

Kun soitin Hannulle töistä tauolta, pyysin aloittamaan Furet Towerin purkamista upouuden Critter Nationin tieltä, jotta heti töistä päästyäni saisin uuden häkin kasaan. Kuitenkin kotiin tullessani uusi häkki oli jo koottuna yläkerrassa ja vanhan purkaminen luvattu heti seuraavaksi, jos siirtäisin sisusteet uuteen itse. Ihanaa! Kaikki samat kalusteet eivät sopineet yhtä aikaa uuteen malliin ja siihen kaivataan kipeästi mm. lisää riippareita, mutta alkuun sentään pääsin. Koska kyseessä on hyyyvin matalilla pohjalaatikoilla varustettu malli, laitoin ensi hätään hieman pureskellun pikkuhäkin pohjan ja yhden kulmavessan haketta varten ja peittelin loput tasoista uusilla rievuilla ja pikkuisella räsymatolla, joka on ollut kanienkin käytössä. Saa nähdä, vaikka saisinkin tästä lähin vaihtaa haketta vain kahteen astiaan kahden ison pohjan sijasta. Se tietysti riippuu tyttöjen innosta käyttää laatikoita vessa-astioinaan...

Kiran pelleilykausi jatkuu, mutta nyt Ilpo on vähän hillinnyt himoiluaan joten voinen olettaa nartun kiiman laantuvan lähiaikoina. HYVÄ! Tänään neidin päivän tempaus oli härnätä muuttoväliaikahäkissä kököttäviä naarasrottia ja änkeä naamansa liian lähelle: kirsu sai tuta hammasta pinnojen välistä. Molemmat osapuolet ovat kunnossa...ainoa kauaskantoisempi lieveilmiö on, että myöhemmin illalla jauhettua lohta hotkineen koiran kuono on alkanut kutista naarmun kohdalta ja nyt narttu hinkkaa kalanhajuista turpaansa pitkin huonekaluja.

Pian tulossa taas kuvapostausta erinäisistä mönkiäisistäni muun muassa työympäristössäni, siihen asti täältä tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti