keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kesävavvoja!

Vihdoin, viimein, meillä on rottavauvoja! <3 Ratazana's Jeanne D'Arc plöräytti tiistain vastaisena yönä maailmaan 10 nakkia, jakaumalla 4 urosta ja 6 naarasta. Näillä näkymin mamma ja vauvat voivat hyvin, nakit ovat tasakokoisia ja hyvin syöneitä. Jenna on kuitenkin tiputtanut melkein 8g painoa yhden vrk imetyksellä (kyllä, olen tarkka), ja jos trendi jatkuu huomennakin niin poikuetta lienee syytä karsia jonkin verran. Kymmenen on kuitenkin paljon, varsinkin pienikokoiselle naaraalle. Mielummin hyysään liikaa kuin otan riskin.

Viimein, ihanat pehmoiset pikku nakkiseni! <3

 
Hämärä nakkikasa
Meillä on myös pupujen ja koirien kesäkausi täydessä tohinassa! Ihan toista on paiskoa kumipalloa Kiralle nurmella kuin loskaisessa lumessa tai kurassa, ihan on pakahduttavaa katsoa kanien riemuloikkia piha-aitauksessaan! Kesä kaikilla!
Kiran punainen kuminen pallo on sen rakkain omaisuus!

Imurorroni laiduntaa tarhan nurmikkoa keskittyneesti...
...kunnes huomaa valokuvaajan ja vaatii tuttuun tapaansa huomiota! <3
Riepu ja Jeera tutkivat kopassa ja sen ulkopuolella vellovaa heinämerta.




5 kommenttia:

  1. Suurkiitokset! Olen ihan hurmioissani. :) Ja mehän sit nähään ens maanantaina taas.

    VastaaPoista
  2. Oi, onnittelut! Täytyykin seurailla vauvojen kasvua ahkerasti, laitathan paljon kuvia? Terveisin: Ylpeä isärotan omistaja. :D

    VastaaPoista
  3. Had 'em all the time sugar! :) The Flemish Giant died earlier, but the minies are still around and full of attitude. :)

    VastaaPoista