torstai 3. toukokuuta 2012

Uusi neiti kotiutuu

Tänä aamuna pysähdyin kesken toimieni ihastelemaan kaunista näkyä. Uusin tulokkaamme Ratazana's Jeanne D'Arc (Kutsumanimeltään Jenna, mutta tapani mukaan mietin sille uutta elämää symboloivaa, uutta lempinimeä) rötkötti rentoutuneesti Roihun ja Trauman välissä töistä tuomani pahvisen kissanherkkutelineen toisessa kerroksessa pyyhkeen päällä. Neiti tuli meille PetExposta jo aiemmin pohjustetun sijoitussopimuksen perusteella ja on sopeutunut uuteen kotiinsa heti siitä lähtien. "Jenna" on ollut hieman liian kokemattomissa käsissä nuoruutensa ja palautunut sittemmin onneksi kasvattajalleen, jonka kanssa sittemmin sovime yhteisomistajuudesta ja vähän jo kasvatusajatuksistakin. Olen erittäin iloinen tilanteesta monista eri syistä: rotalla on uusia ystäviä ja paljon tilaa sekä tuore L2-arvostelu ja se saa loppukuusta luokseen sulhasen. Naaraalla on vallan hieno luonne, vaikkakin se on ymmärrettävästi yhä selvästi arka.

Roihu, Jeanne'D'Arc ja Trauma



















Onneksemme Raadon häntähaava on lähes täysin parantunut ja poika on taas oma ihana itsensä. Jätkän kehittyvä väritys saa minut hymyilemään ylpeydestä päivittäin ja odotan innolla ensi kuun näyttelyä, jolloin se pääsee viimein taas arviointiin. :)
Päänvaivaa sen sijaan aiheuttaa Hohka, joka ei selvästikään tule toimeen omien urosteni kanssa, vaikka oli veljiensä kanssa aiemmin todistetusti ihan ok. Lisäksi poitsu sai randomista taustastaan huolimatta L2, ja sekin enimmäkseen luultavasti vain lievän alipainon vuoksi. Tässä vaiheessa pidän poikaa yksinään jäähyllä ja lihotuskuurilla miettien, mitä sen kanssa tekisi. Sillä on kuitenkin PARAS luonne ihimisiä kohtaan, mitä olen koskaan nähnyt ja hieno väri ja naama. Toiveenani olisi saada yrittää yhdistää sitä asumaan ihan nuoren uroksen kanssa lähiaikoina. Toivottavasti poitsu siitä vielä tottuisi uuteen seuraan, sillä se ansaitsee vain parasta siinä missä mikä tahansa rotistani. Rakas Hohka on vieläpä niin hellyydenkipeä, että sen käsittely on kuin omaa vauvaa sylittelisi.

Näihin huolensekaisiin vaikkakin onnellisiin tunnelmiin päätän tämän merkinnän, terveiset kasvattajille ihanilta rotilta omistajineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti