sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Rottavauvakauden avaus ja barffituskaa

Tänään kun soitin Katrille kysyäkseni, mitä rottapariskunnalle kuuluu petyin kuullessani ettei hän ainakaan vielä ollut todistanut karvakavereiden lemmentöitä. Kuulemma Jenna oli pistänyt edellispäivänä Jonnen ulkoruokintaan: poika oli nukkunut nurkassa neidin rohmutessa kaikki pehmusteet mukanaan mökkiin. Katri soitti kuitenkin melkein heti takaisin varmistaakseen miltä se parittelutapahtuma oikein näyttääkään käytännössä ja oikein hän oli päätellyt: temput oli tehty! Temmellys jatkuu varmasti pitkin iltaa yöhön asti ja näin uskallamme toivoa, että olisi pullat Jeannella uunissa! <3 Huomenna saan toivottavasti tytön jo kotiin. Odotettu poikueen syntymisaika on siis 11.6. paikkeilla. Toiveissa olisi, että poikueeseen syntyisi agoutiprinsessa esimerkiksi Raadon tulevaksi morsioksi.

Olen tarkkaillut viimeisen runsaa viikon ajan entistä tiiviimmin Suskin blogia nähdäkseni tuoreeltaan kaikki mahdolliset vauvakuvat ja -päivitykset. KardemummaKatastrofia odotetaan jo innolla kotiin, vaikka sen silmät eivät ole vielä edes auki. Suloinen agoutiprinssi ja ennen kaikkea äitinsä eivät voi tulla tarpeeksi nopeasti! Turman konstailematonta asennetta ja kaunista naamaa on kauhea ikävä! Suskin mukaan rouvaa on vaivannut proteiinirupi, mitä sillä ei ole koskaan ennen ollut. Tilannetta tarkkaillaan ja ruokintaa muutetaan, jotta mamman olo paranisi.

Koirauutisia: Ilpo ei syö raakoja siipikarjatuotteita, ei niin siis millään! Siivet ja kaulat on ihan yök ja vaikka niitä tai jauhettua kanaa saataisiin sille syötettyä, se oksentaa ne yleensä jonkin ajan päästä. Tänään yritin hakata siipiä pienempiin paloihin isolla kokkiveitsellä ja tarjota ne naminamiriisin kanssa (Ilpo pitää kovasti riisistä ja se sopii sille hyvin), mutta ei. Kananpalat nuoltiin puhtaiksi riiseistä ja jätettiin Kiran armoille. Nyt tarkkaillaan tilannetta sillä silmällä, josko setämies olisi oikeasti herkkä siipikarjalle. Jotenkin se on vaikea uskoa, kun kanapohjaisia nappuloita se on syönyt pitkin ikäänsä hyvällä menestyksellä. Ota näistäkin nyt selvää...

Kanien ulkoaitauksen runko saatiin tänään viimein pihaan pystytettyä! Kuvia aiheesta jahka puputit laitetaan ensi kerran sinne pomppimaan. Iltavuorot sekoittavat alkuviikosta kuvioita, aamulla ei hotsita tehdä pihahommia ja illalla en enää ehdi.

 Loppuun terveiset valokuvauksellisilta rottaveljeksiltämme!

Roskan viisas ilme ja ja Raadon myrtsi ilme


2 kommenttia:

  1. Joko pian saadaan vauvakuvia? ^__^

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain! :) Nakkien toinen elinpäivä jo, joten uskaltanen tänään tai huomenna pyöritellä enemmänkin kuin tarkastaakseni. 6n ja 4u tuli, katsotaan mitä jää. <3

    VastaaPoista