maanantai 30. huhtikuuta 2012

PetExpon tulokset, tuliaiset ja tunnelmat

Terveiset messuhälinästä!

Akvaario-osaston näyttävin kaver, myynnissä ollut isopurjepleko 


















Mukaamme lähtivät Trauma, Roihu ja uusin urostulokas sk amber Hohka. Raato jäi kotiin häntähaavaa parantelemaan, joten talouttamme edusti vain kolme muskettisoturia. Raadon häntä on onneksi tänään näyttänyt jo paljon paremmalta ja poika palaa näyttelyihin kesäkuussa.

Kaikki mukana olleet rotat saivat L2:set, ja arvostelut olivat mielestäni ihan reilut. Cinnamonien tyypit kelpasivat, mutta värin epätasaisuutta ja lämmön puutetta moitittiin. Hohkan väriä ja silmiä kehuttiin, mutta painoa toivottiin lisää

Tapahtumassa oli paljon vilskettä ja rutkasti  tuttuja ihmisiä ja eläimiä. Olo oli vallan kotoisa kaikkien karvaisten ja karvattomien ötöjen ja samanhenkisten tyyppien ympäröimänä. Erityisesti viihdyin (rottapuolen lisäksi) akvaario- ja terraario-osastoilla.

Mukaan reissusta tarttui vain sovittuja hankintoja: splashed-hiiriä Kaisulta ja Anitalta (ja Ellulta paluumatkalla yksi ag/tan) sekä Janinan kanssa yhteisomistukseen kodinvaihtaja sk agouti naarasrotta Ratazana's Jeanne'D'Arc. Kaikki merkinnän kuvat on ottanut Hannu. <3

Kiitos kaikille juttuseurana olleille, neuvoja antaneille, kanssani naureskelleille ja eläimiään myyneille, esitelleille ja syliini lykänneille! Nähdään taas näyttelyissä! :)

Anitalta ostettu spl/tri höpsömussukka

Ellulta tullut spl-kantaja agouti tan -höröpallo

Ratazana's Jeanne'D'Arc

Sylivauva Hohka


1 kommentti:

  1. I'm so jealous you went there!! I so wanted to go too!
    More pics please!

    VastaaPoista