tiistai 24. huhtikuuta 2012

Messut lähestyvät: valmistautumissuunnitelma

Jännää! Niin jännää! Tässä asiaan vihkiytymättömille lyhyt selvitys siitä, mitä kesyrottien näyttely/lemmikkimessureissuttamiseen kuuluu ainakin meidän perheessä. Tällä kertaa viralliseen luokkaan on ilmoitettu Trauma, Roihu, Raato ja Hohka.

PetExpo ja sen yhteydessä pidettävä SKeY:n näyttely (lauantaina 28.4.) lähestyvät uhkaavasti, siihen kuluu matkoineen n. 15 tuntia ja ennen sitä on saatava aikaan mm. seuraavaa:
Autoon on vaihdettava kesärenkaat ja sen takapenkiltä ja -lattialta on siirrettävä pois kasoittain roimetta, jota autoon kertyy (Hannun auto on kaatopaikkani/varastoni) ja imuroitava koko höskä, öljyä lisättävä, pissapoika täytettävä jne ennen kuin sillä uskaltaa lähteä pidemmälle matkalle JA pystyy mahduttamaan siihen seuraavan seurueen: minä ja Hannu, meidän 4 rottaa (takaisin tullessa yht. 5-6 rottaa), sekä takaisin tullessa 2-? hiirtä (plus Ellulle roudattavat 2 hiirtä).
 
Näyttelyyn lähtevät (ja samalla sitten muutkin) rotat on pestävä, föönattava, puunattava, hännät rasvattava ja kynnet leikattava. Häkit on siivottava samaan aikaan, jotta armaat paskavarpaamme eivät välittömäsluontoisesti ryöttää häntiään ja turkkejaan.

Mukaan on pakattava väh. 5 rottaboxia,  4 hiiriboxia ja rottien näyttelysetti, joka sisältää vähintään seuraavaa:
Pari kurkkua, pari juomapulloa, pellettejä, koirannappulaa, vaihto-/lisäkuivikkeita, leluja, puhdistuspyyhkeitä, kynsisakset ja -viila, kosteusvoidetta, puunausharja, 2 peittelyvilttiä, 2 pyyhettä, vessapaperirulla ja roskapussi.

Ihmisten selviytymispakkaukseen kuuluu:
Tölkkikaupalla energiajuomaa, vesipullo, evästä, tyyny ja viltti/peitto, muistiinpano- ja piirustusvälineet, kännykkälaturi, järjestelmäkamera, sähkötupakka vaihdettavine makuineen, rahaa, kärsivällisyyttä, yhteistyötaitoja ja rakkautta.

Näillä mennään ja tullaan toivottavasti takaisinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti