tiistai 26. kesäkuuta 2012

Vauvat nimetty

Jennan pikku vaavat ovat nyt kaksiviikkoisia. Aika rientää! Ensimmäiset ovat siristelleet tänään jo pieniä silmiään auki. Vaikka mukulat ovat käytännössä sokkoja vielä, ne mönkivät jo pienet kuonot väpättäen pitkin poikashäkin pohjaa. Perhe pääsi juuri tänään isompaan, korkeampaan pinnahäkkiin mammadunasta eikä vain siksi, että kullannuput alkavat hyöriä enemmän. Vielä painavampi syy on se, että Jenna poltti toissapäivänä päreensä dunailuun ja nassutti boksiin päänsä levyisen reiän! Josko kiipeilymahdollisuudet ja isompi tila enempine virikkeineen helpottaisivat turhautumista, toivottavasti!

Odotetut vauvat on nunnuteltu huolellisesti läpi joka päivä ja eilen siinä samalla otimme Hannun kanssa niistä yksittäiskuvat. Tässä kuvat ja samalla ensi kertaa julkistettuna niiden nimet:

I eat food, naaras
Mission goo, naaras
Mongoose dog, naaras
The Doom song, naaras

Pull some leavers, uros
Twist those knobs, uros
Worm baby, uros
The Assigning, uros


 Toisena tapahtumana rottalassa Karma on parantunut tappeluhaavasta ja järkytyksestä niin hyvin, että päätin viimein sopeuttaa sen uroslaumaan. Pikkuhäkissä pari tuntia isompien kanssa oltuaan ja joka nuuhkaisulle vingahdettuaan pikkupoika pääsi isojen poikien häkkiin, ja hyvin on yhteiselo tähän asti alkanut.

Vastasiivottu, vähän sisusteköyhä poikatorni ja siihen laitetut pojjaat
Kalma iglussa, Karma haistelee kaikkea kummastuneesti

Raato ja Roska ylätasanteella
 Tänään tuli yhdisteltyä myös kaksi hiiriparia, joten niidenkin lisääntymiskausi on täten käynnistetty. Siitä kuitenkin lisää vasta myöhemmin, jos ja kun tulokset alkavat näkyä. Siihen asti kiitos lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti