sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pikauutiset

Pikauutiset elukkalan uudelleenjärjestelyn keskeltä!

Kaikki jyrsijät ja kanit sekä aksoakvaario ovat muuttaneet uusiin eläintiloihin kellariin ja olen hirmuisen tyytyväinen! Vaikka kammarin valaistus on vielä viritelmäasteella ja asetelma ylipäänsä vaatii totuttelua, viihdyn jo nyt paremmin uudessa huoneessa kuin vanhassa. Takkahuoneestakin sukeutunee viihtyisä oleskelutila sekä ihmisille että eläimille, jahka lattiamatto ensi viikolla leikataan paikalleen ja sisustan vielä tarkemmin.

Doom synnytti 11 poikasta 6.3.2013 ja niistä sille jätettiin kuusi. Oletettavasti kaikki poikaset ovat agouteja ja niissä on 2 naarasta ja 4 urosta. Mission Goon laskettu aika taas sijoittuu 20.3. maille, jos se on tiine.

Voodoo ja Speak saivat tänään uuden kodin ja samalla Laura oli ensimmäinen joka pääsi vilkaisemaan uutta eläintilaa jo ennen "avajaisia". Vielä on tekemistä ennen kuin kellari on esittely- ja juhlintakunnossa mutta odotan innolla ensi viikkoa! Kodista tulee päivä päivältä järjestyneempi ja kauniimpi ja pienet odotetut rottalapset tuovat entisestään parempaa mieltä.

Yritän huomenna saada vähän esimakua tulevasta kuvattua ja julkaistua, pahoittelut näistä kuvattomista sepustuksista täältä härdellin keskeltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti