perjantai 1. maaliskuuta 2013

Muuttohulinoita

Uuden elukkalan huoneet alkavat tyhjentyä ja ehkä jo tänä iltana saan houkuteltua Hannun ruuvailemaan kanssani uuden hiirihyllyn paikoilleen! Tästä se lähtee! Pitkän suunnittelun jälkeen päästään viimein asiaan ja karvaperhe muuttaa suurimmilta osin ihan omaan soppeensa kellarikerrokseen. Muuttelua ja häsläämistä varten sovittu pieni syyslomani on myös alkanut, joten aikaa riittää.

Kävin tänään Roskan kanssa lääkärissä, sillä ukko on nyt muutaman päivän rohissut koko ajan äänekkäämmin kotihoidoista huolimatta. Eläinlääkäri Tatiana Pietilä kuunteli about sekunnin pöydälle nostamaani rottaa, totesi että jaaha sellanen ääni ja alkoi laskea annostuksia. Tehokasta ja nopeaa toimintaa, kuten luotinkin. :) Saatiin baytril-doximycin-kuuri pariksi viikoksi ja jatkamme tukihoitotoimia kotona: höyryhengitys vähintään kerran päivässä, hunaja-valkosipulilientä ja Nutri-plussaa kuurina ensimmäinen viikko.

Doomin maha paisuu suloisesti, joten odotettavissa on toivottavasti kasa terveitä ja kauniita tuhoeläimenalkuja ensi viikolla. Goo taas jäi viimein kiinni kiimasta tiistaina ja astutettiin. Ehkäpä kevät tuo viimein vauvoja rottalaan.<3

Kuvia ja tunnelmia elukkalan muutosta sen edetessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti