torstai 11. kesäkuuta 2015

Kolmen vuoden taival takana

Pakko vähän fiilistellä!

Tänään 11.6.2015 tulee kuluneeksi 3v siitä, kun Jennan ja Jonnen poikue syntyi. Siinä syntyivät ensimmäiset ihan oikeat omat kasvattini, joista The Doom Song  aloitti meillä kotona oman ensimmäisen linjansäikeen.
Linjaksi en edelleenkään tätä sukupolvien jatkumoa tahdo kutsua, mutta jotain sinne päin se alkaa nykyään muistuttaa. Kuudes sukupolvi omia agoutejani muhii Jollyn masussa tälläkin hetkellä ja odotetaan saapuvaksi maailmaan juhannuksena.

Kolmeen vuoteen on mahtunut ilon ja surun hetkiä. Suurinta ylpeyttä pienten viiksivallujen lähtiessä kukin vuorollaan rakkaiksi lemmikeiksi uusiin koteihinsa, onnistumisen riemua kasvattien hyvistä näyttelyarvosteluista, ratkiriemukkaita reissuja joissa ne arvostelut ovakin vain sivuseikka. Opettelin assaroimaan sekä sihteeröimään pettejä, hairahduin ottamaan buffavastaavan pestin ja ruokin rottakansaa näyttelyissä. Olen tavannut koko laumallisen upeita ihmisiä joiden ystävyyttä tahdon vaalia lopun ikääni. Syvä yhteisymmärrys ja samanhenkisyys yhdistää meitä niin, että sitä on vaikea ulkopuoliselle selittää. Huumori siivittää harrastusta eteenpäin kinkkisissäkin paikoissa enkä ole oikeasti koskaan yksin.

Surun ja epätoivon syviä syövereitäkin on kahlattu niin rakkaiden lemmikkien mennessä omien aikojensa täytyttyä muille mellestysmaille kuin poikueiden menetyksissäkin. Sairaudet ja ongelmat eivät jätä kenenkään rottalaa täysin rauhaan, ja sekin on koettu, mutta siitä noustaan!

Olen suorittanut kasvattajakurssin koetta vaille loppuun. Se on ollut oppimisen ja itsevarmuuden kehittämisen prosessi joka on hitsannut minut ja kurssitoverini sekä opettajat entistä tiukemmin läheisiksi. Minulla on tukiverkko, jonka läpi en putoa pohjalle koskaan. Kiitos siitä teille, tunnistatte itsenne! <3

Tämän kolmen vuoden aikana minusta on kasvanut aktiivinen harrastaja ja kasvattaja.

Tänään olen katsellut valokuvia ja selaillut sukutauluja, muistellut reissuja ja kaivannut ihmisiä.
Nähdään kesäpäivillä, kaikki jotka sinne pääsevät! Odotan jälleen innolla tapaamistamme!

The Doom Song ihan pienenä

Ensimmäinen assarihomma tuli aikanaan yllättäen ja lennosta :D

Poopin pikkuisia talvelta

Tahvo massahurmaamassa Messukeskuksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti