lauantai 31. maaliskuuta 2012

Rentoa pupuilua

Tänään leikkelin kanien kynsiä ja samalla hoitamisen ja paijaamisen ohella sain näpättyä valokuvat Imurista ja Riepusta. Tulinpa sovittaneeksi Imurille myös valjaita, ja niiden pito ei näyttänyt rohkeaa rouvaamme kummemmin häiritsevän, kun porkkanatarjoilusta vain huolehdittiin. :) On sitten kiva viedä pupuja ulos valjaissakin kun se kesä nyt viitsii vain iloksemme saapua. Ulkotarhan paikka on jo alustavasti valittu ja siihen liitettävä säänsuojakoppi muodostuu jo mielessäni. Enää puuttuu lumeton nurmikko, niin pääsisi pystyttämäänkin! Kanien tietoja päivittelin tuonne sivuihin myös.

Imuri-mamma


Riepu-tytär

Tämä päivä on sujunut pitkälti löhöillessä ja rentoutuessa telkkarin edessä ja Hannun kanssa ruokaa laittaen ja syöden. Myös koirat ovat makoilleet oikosenaan lähes koko päivän kaikessa rauhassa, rentoutuminen taitaa tarttua.

Lisäksi töissä puheeksi otettu eläinkirjallisuus tuli mieleeni ja innostuin ihastelemaan käsikirjastoani. Kaikkien ruoka-, kuvataide-, sarjakuva-, ja lukiokirjojen sekä muutaman romaanin lisäksi kirjahyllyäni komistaa useampikin hyvin rakas ja säännöllisesti avattu eläinten hoitoon liittyvä opus. Näistä monia voin lämpimästi suositella luettavaksi muillekin! Seuraavana merkintänä blogissa siis tiedossa...


Suskun kirjallisuuskorneri! Stay tuned!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti