maanantai 2. tammikuuta 2017

Vuodenvaihteen tunnelmia

Hoplaa!

Dazzle pokaalissaan
Uusi vuosi ja uudet hommat! Meille kuuluu seuraavaa:

Hiirien kasvatus etenee hitaasti mutta varmasti, palkintonaaras Dazzling Magic synnytti viime vuoden viimeisen poikueen jonka nakerot aukovat paraikaa silmiään. Ongelmilta ei välty vieläkään, mutta suunta on ylöspäin ja olen varovaisen toiveikas ensi vuoden näyttelyiden ja poikueiden suhteen.

Rottapuolella tilanne on toinen. Jalostuseläimet loppuvat kesken, parhaat eivät tiinehdy tai synnyttävät ryssiä. Todennäköisesti ainakin alkuvuoden keskityn mielummin muihin projekteihin ja palaan kasvatushommiin joko saman tai uuden muunnoksen parissa myöhemmin, saa nähdä. Ihan hyvää tekee välillä hengähtää. Yhtä poikuetta toivoisin syntyväksi piakkoin, jos ei tärpännyt niin sitten uudella astutuksella.


Terraarioeläinten ja akvaarion meininki on kiva. Uusin käärmeeni, leukistinen teksasinrottakäärme Hades muutti meille äskettäin ja on kotiutunut hyvin. Kotiakvaarion lisäksi huollan edelleen perheen ravintolan 130l- ja Mallashovin 660l-altaita, joista jälkimmäiseen tekemäni täysi remontti muutti sen lookkia värikkäämpään suuntaan. Näiden hoitolasten lisäksi pääsen hellimään myös rex-pupusia tasaisin väliajoin Nipsu's Starin kanilassa! <3

Olin taas kerran vannonut syksyllä, etten ota mitään yhdistyshommia seuraavaksi vuodeksi, vaan toisin kävi. Rottapuolella toimitan edelleen muonitushommia (odottakaa kauhulla kokeellisia makuelämyksiä!) ja istun hallituksessa, lisäksi suostuin poikasvälityshommaan ja standarditoimikuntaan.
Ensimmäistä vuotta osallistun myös aktiivisemmin hiiriyhdistyksen toimintaan paitsi näyttelyissä, myös hallituksen varajäsenenä.

Miten tässä taas näin kävi? Kiitos luottamuksesta molemmille yhdistyksille, yritän parhaani mukaan olla sen arvoinen.

Menevää vuotta 2017!

Mallashovin allas uudistettuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti